دکتر” عبدالرضا عزیزی ” افزود: می توانیم هم در پیشگیری و هم در تحقیقات ، از امکانات و توان علمی دانشگاه علوم بهزیستی استفاده کنیم و در رفع نیازهای این دانشگاه نیز ، پشتیبانی های لازم صورت بگیرد.
وی که از جمله هیات علمی مرکز تحقیقات ” سالمندی ” دانشگاه علوم بهزیستی نیز می باشد، به معضل سالمندی در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: ۶۰ سال ، به عنوان سن سالمندی در ایران ، کم است چون با توجه به پیشرفت علم پزشکی و توسعه بهداشت و درمان ،و امید به زندگی ، می تواند مانند دیگر کشورهای دنیا، سن بالاتری قرار داده شود.
دکتر عزیزی افزود: براساس استانداردهای جهانی، هفت درصد جمعیت هر کشوری را بطور میانگین ، جمعیت سالمند آن کشور درنظر می گیرند و در حالی که رشد سالانه جمعیت ما ۱/۳ درصد است ، می توان بروز مشکل ” بحران سالمندی ” در آینده را پیش بینی کرد که ابعاد مختلفی خواهد داشت.
وی ادامه داد: خوشبختانه دانشگاه علوم بهزیستی ، از امکانات ، پتانسیل و توان علمی لازم برای تدوین برنامه های کشوری در حیطه مسایل اجتماعی و توانبخشی برخوردار است و برای تامین بودجه نیز باید ارتباطات خود را با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزایش دهد چون این ارتباطات، در شناخت اعضای کمیسیون نسبت به فعالیت های دانشگاه موثر بوده و در جذب بودجه نیز می تواند تاثیرگذار باشد.
دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
ثبت دیدگاه