به گزارش ایرنا، عبدالرضا عزیزی روز سه شنبه در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان قزوین که با حضور علی ربیعی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در استانداری قزوین برگزار شد،افزود: در همین راستا شورای اجتماعی با هدف کاهش و حل آسیب های اجتماعی به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده است.
وی با انتقاد از بی توجهی برخی به موازین پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: باید علاج واقعه را قبل از وقوع کرد و مسئولان باید به مردم به دید فرزندان خود نگاه کرده و سعی کنند عوامل ایجاد آسیب های اجتماعی را از بین ببرند.
وی در بخش دیگری از سخنانش بزرگترین مشکل کشور را مدیریت بد برخی مسئولان دانست و گفت: برخی مسئولان
طرح های ناقصی چون مسکن مهر را اجرا کرده و ارتقا نیز گرفته اند.
عزیزی با یادآوری بازدید دیروز اعضای کمییسون اجتماهی مجلس از ناحیه شهری مهرگان قزوین، اظهار کرد: قلب ما با دیدن این مناطق درد گرفت و با تمام وجود احساس کردم مشکل کشور برخی از ما مسئولان هستیم و چرا فکری نمی شود و با مدیرانی که عملکرد شان خوب نیست، برخورد نمی شود.
وی اضافه کرد: مهرگان با جمعیت صد هزار نفری اکنون حاشیه شهر قزوین شده، چرا در برابر آسیب ها ساکت می نشینیم و چرا مقابل منزل ۲۰ میلیونی ماشین ۲۰۰ میلیونی از تهران هنگام شب پارک می شود؟
عزیزی اضافه کرد: اگر دربرابر برخی از مسائل ساکت بنشینیم مجبوریم در آینده، هزینه های بسیار زیادی را پرداخت کنیم زیرا مهم ترین سرمایه ما سرمایه اجتماعی است که دشمنان نتوانسته اند ما را با داشتن این سرمایه از صحنه خارج سازند.
وی اظهار کرد: در برخی مناطق آمار طلاق بالای ۲۵ درصد است و اعتیاد بیداد می کند و دلیل آن این است که سازندگان شهرهای ما فضای آموزشی و درمانی کافی را برای شهروندان در نظر نگرفته اند و از نظر امنیتی نیز خوب عمل نکرده اند و مناطق به گونه ای ساخته شده که مردم باهم درگیر می شوند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در ناحیه شهری مهرگان قزوین ۲۷ هزار آپارتمان وجود دارد و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت اسکان داده شده که جای پارکینگ نیست و به گونه ای ساخته شده که مردم با یکدیگر باید درگیر شوند.
وی اضافه کرد: البته در کل کشور این گونه است و جای درنگ دارد که سازنده این شهرک تا حد معاون وزیر رشد کرده است و این مشکلات را به وزیر و حضرت آقا نیز منعکس خواهیم کرد که بیشتر مشکلات ما مسئولان هستند.
عزیزی با بیان اینکه برخی کارهای موفق در کشور باید به الگو تبدیل شود، افزود: برخی افرادی کارآفرین که در این نشست نیز حضور دارند، از جمله مدیرعامل کانون توانا و شرکت فیروز که ۶۰۰ معلول را به صورت مسقیم و ۴۰۰ نفر را به صورت غیر مستقیم به کار گرفته اند باید به عنوان الگو معرفی شوند.
۹ آبان ۱۳۹۶
ثبت دیدگاه